Telefon:
E-mail:
Om Segerproduktion

Segerproduktion – en kort historia

 

Sedan jag gick ut Musikhögskolan 1996 har jag funderat över hur jag skulle kunna arbeta med musik och får göra det jag brinner för. Redan innan jag var färdig arbetade jag som sångpedagog och jag letade efter olika sätt att utvidga det arbetet på. Efter ett par år blev jag kontaktad av Sony Entertainment, som ville anlita mig som sångcoach för en av deras artister. Villkoret var, att jag hade ett eget företag.

Och så föddes Segerproduktion. Sedan 2000 har jag arbetat som sångcoach för allt mellan artister och nybörjare. Mer och mer kände jag, att bland det roligaste som fanns var att arbeta med barn. Jag har bland annat arbetat med musik på förskola, men ville gärna utvidga den delen av arbetet. 2006 flyttade jag och min man till ett nytt hus – med en stor, oinredd källare. Vi var helt eniga om, att detta skulle bli en studio och undervisningslokal.

2008 var uppfräschningen av källaren klar, och jag kunde inviga mina första barnkurser, Ministars. 2011 hade jag ett tiotal olika grupper och totalt 90 elever. Nu, 2018 har jag varit tvungen att skära ned på min kursverksamhet och har nu endast en kvällskurs och individuell sångundervisning att erbjuda.

Annan verksamhet

Segerproduktion gav också en möjlighet att utveckla andra sidor av mitt arbete. Jag arbetar t ex som speaker för både reklam och telefonväxlar, bland annat i samarbete med en röstbank som heter Voice Professional och som drivs av Fia Hammarström. Har du ett företag, eller jobbar på ett, som behöver en professionell röst till sin telefonväxel så rekommenderar jag att ni hör av er till Voice. Rösten är viktig och är det första intrycket. Någon gång i framtiden hoppas jag kunna arbeta med t ex dubbning av film.

Under våren 2019 kommer jag att börja avveckla mitt företag och jag vill passa på att tacka alla härliga sångare, i alla olika åldrar, som kommit och sjungit hos mig under årens lopp!

 

Hälsningar KatarinaSkicka kommentar

*Obligatoriska fält