Telefon:
E-mail:
Barn- och ungdomskurser i sång
 

Jag erbjuder olika sångkurser för olika åldrar. Alla barn ska kunna vara med och sjunga på sin nivå där de tycker att det är roligt och där de känner sig trygga. Du kan välja mellan scenskolan Ministars, för 7-10 åringar eller om du vill satsa lite mer tid och gillar både sång och teater kanske musikalgruppen är någonting för dig? Musikalgruppen jobbar tillsammans ett helt läsår, till skillnad från de andra grupperna som jobbar terminsvis. Du ska vara 10-13 år i den gruppen.

Har du sjungit en hel del tidigare, är mellan 13 och 18 år och vill vara med i en lite mer avancerad sångkurs så finns det en kurs på fredagkvällar som kanske passar dig?

Läs mer om de olika kurserna och se vilken kurs som du tror passar dig eller ditt barn bäst.

 

Ministars, för dig som är mellan 7 och 10 år

Detta är en kurs för dig som vill prova på att stå på scenen och sjunga. Vi gör lättare koreografi där det passar i låtarna. Vi har olika teman varje termin och målet är en kortare show där barnens familjer bjuds in till vår övningslokal. Vi träffas på måndagar kl. 18.00-19.00.

Ny musikalkurs i höst!

Den här kursen riktar sig till dig som är mellan 10 och 13 år och som tycker om att kombinera sång och teater. Eftersom vi jobbar med både teater och sång och lite koreografi så behöver vi mer tid och därför ligger denna kurs över ett helt läsår. Vi träffas på tisdagar kl. 16.30-18.00.

Allmän sångkurs för ungdomar med tidigare sångvana

Har du sjungit en del tidigare och är mellan 13 och 18 år så kanske den här kursen passar dig. Detta är en bred kurs där vi jobbar med både röstteknik, olika genrer, ensemble- duett- och solosång. Vi träffas på fredagar kl. 17.00-19.00.Skicka kommentar

*Obligatoriska fält