Telefon:
E-mail:
Kurser & Sång

Kurser och sång.

Under hösten 2018 är min verksamhet väldigt mycket mindre. Det jag erbjuder är en kurs för ungdomar och vuxna, där du ska ha sjungit en del innan. Du har också möjlighet att komma till mig för individuella sånglektioner. Du ska ha fyllt 13 år men uppåt finns ingen gräns. Din sångbakgrund spelar heller ingen roll.One Comment

 1. A-C Fredman skriver:

  Hej!
  Jag är mamma till Johannes född 2003 och Freja född 2010. Johannes och Freja har gått på Timotej och Johannes gick i grupp hos dig när han var yngre men tappade intresse för sång strax innan målbrottet och forbolllem tog över;)
  Freja däremot som nu skall börja ettan på Eklidsskolan, sjunger väldigt mycket och hon har en väldigt fin och stark röst och är väldigt musikalisk. Laleh är idolen. Hon är inte intresserad av att spela instrument och är lite blyg men vill väldigt gärna sjunga på fritiden. Kommer du ha någon grupp för denna ålder i höst? Kanske skulle det vara bra att träffas individuellt då hon som sagt är blyg så några enskilda spngklasser kanske vore bra att börja med?!
  Med vänlig hälsning, Anchi Fredman
  0760206810

Skicka kommentar

*Obligatoriska fält