Telefon:
E-mail:
Portfolio
sep 2011 21

Ny hemsida

Posted in Nyheter

Idag lanserar jag äntligen min nya hemsida! Med hjälp av Tommy Bjelf från Smarta Hemsidor har jag nu äntligen fått igång min nya hemsida. Bläddra gärna runt bland sidorna – jag kommer att lägga upp fler bilder snart, och även en mediaspelare för musik. Här i vänsterspalten på hemsidan kommer jag att ha nyhetsuppdateringar – inställda eller flyttade kurser, information kring framträdanden, nya kurser eller läger – allting kommer att finnas här. Så kom gärna tillbaka så ofta som möjligt, och utnyttja gärna kommentarsfunktionen för att skicka (snälla) meddelanden! 🙂

Katarina
3 Comments

 1. Pelle skriver:

  Och snyggt blev det!

 2. Alex Öberg skriver:

  Vad fin hemsidan blev!!!

  Väldigt imponerad!!

  MVH Alex

 3. Cattis Bragman skriver:

  Hej Katarina!
  Grattis till en ny fin hemsida!!!

  Det skulle varar roligt om Mira och Neo kunde sjunga med dig. De fyller 3 i januari, så kanske till hösten nästa år?!

  Jag får fortfarande många fina kommentarer om din och Cornelias CD. Nu kan M & N sjunga med i många av sångerna också. 😉

  / Cattis (Gunnels guddotter)

Skicka kommentar

*Obligatoriska fält