Telefon:
E-mail:
Portfolio
jan 2014 05

Nya sångare sökes till vårens sångkurser!

Posted in Nyheter

Nu är det dags för en ny termin och det finns lediga platser i både Ministars och Maxistars. Jag nystartar även barnkören Kidsmix och har dessutom en ny sångensemble för barn mellan 10 och 13 år som har sjungit en del tidigare och är nyfikna på att sjunga stämsång. Gå gärna in och titta på mitt kursutbud. Hoppas att vi ses!
One Comment

 1. Lilva Sahin skriver:

  Hej,

  Min dotter Melina som är 12 år vill så gärna börja på sång. Jag har kollat runt lite men inte hittat en ren sångkurs. Melina älskar att sjunga och är ganska bra på att sjunga, men behöver hjälp att fånga upp rösten och ta den vidare…
  Är detta något för henne tror du? och när börjar kurserna, vad kostar det och hur många gånger gäller det för?

  Tacksam för lite info

  Lilva

Skicka kommentar

*Obligatoriska fält